Taksipalvelut

Laadukkaat taksipalvelut Helsingissä ja Uudenmaan alueella

HELSINGIN TAKSI tarjoaa tyylikkäät ja turvalliset taksipalvelut Helsingissä. Ydinpalveluihimme kuuluvat niin erilaiset edustusajot, tilausajot kuin perinteiset taksikuljetuksetkin.


HELSINGIN TAKSIN takseissa kuljet mukavasti ja korkeatasoisesti. Taksikalustomme on varustettu erilaisin mukavuuksin, jotka tekevät kyydistä miellyttävää. Kaikki taksikuljettajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia ammattikuljettajia ja kuljettavat sinut määränpäähäsi.


Edustus- ja tilausajoissa räätälöimme palvelumme aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Haluamme tarjota alueemme parhaimmat taksipalvelut. Ylläpidämme taksikuljetustemme laatua takaamalla kuljettajiemme olevan luvanvaraisia ammattilaisia ja hinnastomme on aina valtakunnallisten taksojen mukainen.


Toteutamme taksiajot niin vakituisina ajoina kuin tilausajoinakin. Teemme 1-8 henkilön kuljetukset yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityisille asiakkaille. Kuljetamme sinut messuille, tapahtumiin, lentokentälle, juna-asemalle, minne haluatkin.

Kuinka tilaan taksin?

Voit tilata taksin ennakkoon kätevästi tilauslomakkeemme kautta tai soittamalla numeroon 0400 40 30 20. Ennakkotilauksessa ilmoitathan määränpään ja lähtöajan lisäksi myös henkilömäärän sekä yhteystietosi. Tarkemmat tiedot löydät lomakkeesta.

Meille töihin?

Kiinnostaisiko taksikuljettajan ammatti? Oletko ulospäin suuntautunut, sinulla on vähintään B-luokan ajokortti, hyvä paikallistuntemus ja haluaisit kiinnostavan ja vaihtelevan työn. Lue lisää tästä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää ja ota yhteyttä näppärällä lomakkeella. Huomioithan, että meillä on erilliset lomakkeet taksiyrittäjä rekryä, tarjouspyyntöä ja taksin ennakkotilausta varten. Voit myös soittaa numeroon 0400 40 30 20.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.
hCaptcha