Helsingin taksi 301

Helsingin taksi

Helsingin Taksi on 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja selkeästi hinnoiteltuja taksipalveluja kuluttajille sekä yrityksille pääkaupunkiseudulla.

Tausta:

Taksilupien määrä pääkaupunkiseudulla on lisääntynyt voimakkaasti uuden liikennepalvelulain voimaantulon myötä. Uusia taksiyrittäjiä on tullut
pääkaupunkiseudulle yli 1000 ja määrä lisääntyy jatkuvasti.
Pääkaupunkiseudun taksiliikenteessä on tällä hetkellä neljä isompaa välitysyhtiötä. Uudet alalle tulevat taksiyrittäjät kokevat isojen toimijoiden palveluiden olevan kalliita, koska osassa yhtiöitä palveluihin mukaan päästäkseen tulee ostaa yhtiön palvelusopimus (n. 30.000 euroa) ja
osassa on korkea liikevaihtokohtainen komissio (yli 20 %). Yritykset ovat autoilijoiden omistamia. Tämän vuoksi pääkaupunkiseudulla on paljon (arviolta 800 kappaletta) takseja, jotka eivät kuulu minkään tilausvälityksen piiriin, vaan ajavat kyytejä oman matkapuhelimen kautta ja taksitolpilta.


Taksikoulusta taksiyrittäjäksi:
Helsingin taksikoulu on kouluttanut vuodesta 2016 alkaen 1000 ammattitaitoista taksinkuljettajaa pääasiassa pääkaupunkiseudulle.

Taksikoulu kouluttaa taksinkuljettajille asiakaspalvelua, laatukoulutusta ja
paikallistuntemusta. Monet taksikoulun käyneet ja ammattiajoluvan saaneet ovat olleet kiinnostuneita taksiyrittäjäksi ryhtymisestä, mutta yrittäjäksi lähtö on ollut liian kallista tai monimutkaista. Helsingin Taksit vastaa tähän kysyntään. 


Helsingin Taksit taksiyrittäjälle:

Helsingin taksit tulee tarjoamaan sekä uusille, että vanhoille taksiyrittäjille helppoa pääsyä kokonaisvaltaisen taksivälityksen piiriin, jossa kohtuullisin kustannuksin uuden yrittäjän käyttöön tarjotaan työkalut taksiliiketoimintaa varten. 


Autolaitepaketti sisältää:

 • Ajonvälitys- ja maksuliikenne ohjelman autolaitteessa
 • Näytön, jossa integroitu navigointi (TomTom Bridge).
 • Taksamittarin
 • Maksupäätteen
 • Kuittikirjoittimen

Päiväys: 15.9.2020


Tule tekemään sopimus toimistollemme

:

Avoinna         ma - to  klo 10.00 - 12.00  tai  16.00 - 18.00

Osoite:  Kirvesmiehenkatu 2 A, 00880 Helsinki                                                 (Huom!  Oma sisäänkäynti A rapun vasemmalta puolelta)

Helsingin Taksit asiakkaalle:

Helsingin taksit tarjoaa asiakkailleen kaikki taksipalvelut pääkaupunkiseudulla selkeällä ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Palvelun saa tilattua Helsingin Taksit – mobiilitilaussovelluksella, WebBook –verkkotilauksena tai perinteisesti puhelimella helposti muistettavasta puhelinnumerosta:
0100 4040. 

Lisäksi täysin uutena hinnoittelumallina tarjotaan kiinteähintaiset tasarahamatkat Helsingin alueella, jolloin asiakas saa taksipalvelun kaikkina viikon- ja kellonaikoina samaan edulliseen hintaan.
Helsingin taksit tuottaa myös asiointipalvelua kiinteällä tuntihinnoittelulla,
jolloin kuljettaja avustaa asiakasta koko matkan ajan esim. kaupassa käydessä tai muussa asioinnissa.

Helsingin taksin taksikupu

Kokeneet yhteistyökumppanit:
Helsingin taksien tilausvälityksen ja asiakaspalvelun tuottaa yksi Suomen kokeneimmista puhelinkeskuksista. 
Tilausvälitys- ja maksujärjestelmän toimittaa Pohjoismaiden suurin toimija Frogne.

Helsingin Taksi brändinä:
Helsingin Taksi on brändinä vahva. Yrityksen nimi ja selkeä ulkoasu viestii varmasta ja luotettavasta toimijasta taksiyrittäjille, kuin asiakkaillekin. Brändiviestintää tullaan tekemään palvelun aloituksesta alkaen
voimakkaasti uusimpia verkkoalustoja, sekä autojen pintoja ja toimitilan
keskeistä julkisivua hyödyntäen.

Palvelutuotanto valmiina aloitukseen:
Helsingin taksit on valmis täysivaltaiseen palveluntuotantoon. Frogne on toimittanut ensimmäiset 50 asennusvalmista autolaitepakettia Helsingin Taksit Oy:lle.

15.9.2020
Pentti Kuitunen
Helsingin Taksi

P.S. Taksinkuljettajan ammattiajolupa koulutus kauttamme
        Yhteydenotto:     www.taksiopisto.fi


Toiminimi ja taksilupa asioihin neuvonta palvelut:

Käyntiosoitteemme on Kirvesmiehenkatu 2 A     00880 Helsinki.

Palvelusopimushakemus

Yritys
Toiminimi
Yksityishenkilö

Täytä tiedot huolellisesti, saatuamme hakemuksen lähetämme sinulle laskun Palvelusopimuksesta tai Palvelusopimuksista. Vain maksetut hakemukset huomioidaan FROGNE ajonvälitys- ja maksuliikenne järjestelmän asennus järjestyksessä.

Miksi Helsingin taksi valitsi frogne ajonvälitys- ja maksuliikenne järjestelmän? 

Frogne-ajonvalitys- ja maksuliikennejärjestelmää käyttää pohjoismaissa yli 24000 taksia, esimerkiksi poimittu muutama yhtiö:

 • Sverige Taxi (Ruotsi)
 • ITF (Norja)
 • Cabonline
 • Kymenlaakson Taksi
 • Lähitaksi
 • Keskustaksi