Helsingin taksi 301

Palvelusopimus

Palvelusopimus

Palvelusopimusta hakevalle taksiyrittäjälle - tai taksiyrittäjäksi haluavalle.


Uusi ajonvälitys- ja maksuliikennejärjestelmä parantaa HELSINGIN TAKSI -toiminimellä toimivan taksikeskuksen toimintaa. 


HELSINGIN TAKSI ja Finn Frogne A/S ovat solmineet 4.10.2019 sopimuksen uudesta ajonvälitys- ja maksuliikennejärjestelmästä. Järjestelmän avulla pystymme välittämään enemmän ajotilauksia sekä saamme maksuliikenteeseemme uusia toimintoja, joilla pystymme parantamaan asiakaspalveluamme.


Mukaan toimintaan 

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön marraskuussa 2019. Kapasiteetin kasvamisen vuoksi tarvitsemme n. 300 uutta ajoneuvoa lisää, hoitamaan pääkaupunkiseudun ajotilauksia. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä ajovälitykseemme joko toiminimellä tai osakeyhtiöllä. Palvelusopimuksia on vielä saatavilla.


Palvelusopimuksen varaus 

Palvelusopimus toimii kolmessa vaiheessa:

 1. Täytä ja lähetä hakemus
 2. Lähetämme sinulle laskun palvelusopimuksesta
 3. Maksaessasi laskun, säilytä se kuittina suorituksesta

Palvelusopimuksen voi varata joko henkilökohtaisella nimellä, toiminimellä tai osakeyhtiön nimellä. Voit varata palvelusopimuksia tarpeesi mukaan, emme rajoita varausten määrää, sillä vasta maksettu palvelusopimus oikeuttaa liittymään HELSINGIN TAKSIn Frogne-ajonvälitys- ja maksuliikennejärjestelmään. Jokaisella maksetulla varauksella saa yhden ajoneuvon Frogneen.

Palvelusopimuksen hinta on 15.11.2019 saakka 900,00 euroa (kertakorvaus). Peruskuukausimaksu ajonvälitys- ja maksuliikennejärjestelmästä on 95,00/kk. Kaikki hinnat ovat alv 0 %. 


Huomioitavaa 

Hyväksytyksi tullut palvelusopimushakemus oikeuttaa yhden ajoneuvon liittämisen HELSINGIN TAKSIn Frogne-järjestelmään. Taksiliikenne tulee aloittaa hyväksyttyyn hakemukseen kohdistetulla ajoneuvolla viimeistään kuuden (6) kuukauden kuluessa sopimuksen hyväksymisestä. Tarvittaessa, painavan syyn vuoksi, aloittamisaikaa voidaan siirtää.

Palvelusopimus on kauppatavaraa. Yhtiöllä on oikeus lunastaa halutessaan myyntiin laitetut palvelusopimukset niiden haltijoilta.

Hyväksytyksi tulleen palvelusopimuksen haltijan vaihto täytyy hyväksyttää yhtiön hallituksella, jolla on mahdollisuus lunastaa haltijan vaihtoon laitettu palvelusopimus sen haltijalta.

Ajokalusto 

Ellei sinulla ole vielä autoa, ei haittaa! HELSINGIN TAKSI on sopinut useamman maahantuojan kanssa, että uusi autoilija saa leasing-sopimuksen, joka sisältää ”avaimet käteen” -periaatteella koko tarvittavan taksikaluston: 

 • Frogne-ajonvälitys- ja maksuliikennejärjestelmä 
 • Uuden auton tai käytetyn hyväkuntoisen vaihtoauton autoilijan valinnan mukaisesti 
 • Luvanvaraisen liikennevakuutuksen
 • Valaistun taksikuvun katolle auton järjestysnumerolla ja HELSNGIN TAKSI -tekstillä varustettuna
Helsingin taksin taksikupu

Tämä kaikki siis saatavilla samassa paketissa, n. 680,00-1200,00 euron hintaan kuukaudessa, riippuen valitsemastasi ajoneuvosta. 


Myös perinteinen osamaksukauppa on mahdollista toteuttaa. Auton hankintaa suunnitellessa on hyvä muistaa, että auto soveltuisi hyvin monipuoliseen taksiajoon. 


Liikennelupa 

Ellei sinulla ole taksiliikennelupaa, autamme sinua saamaan sellaisen. 


Taksinkuljettajan ammattiajolupa 

Taksikoulumme kouluttaa taksinkuljettajan ammattiajolupakokeeseen meneviä. Koulutuksemme kestää noin 10–20 tuntia riippuen oppilaan oppimiskyvystä. 


Kuukausiansiotulot taksiautolla 

Autoilija, joka ajaa itse n. 20–22 vuoroa kuukaudessa, saa helposti n. 7000,00 – 9000,00 euroa ajotuloja, josta n. 2500,00 euroa menee em. kuluihin ja polttoaineisiin, ja autoilijalle jää verotettavaksi kuukausituloksi n. 4500,00 – 6500,00 euroa.

Auton, jossa käytetään vierasta työvoimaa (palkattuja kuljettajia) ja auto on liikenteessä 24/7, ajotulot kuukaudessa ovat n. 14000,00 – 25000,00 euroa.

RAHAT TAKAISIN TAKUU

Ellet ole tyytyväinen FROGNE ajonvälitys- ja maksuliikenne järjestelmään, lunastamme 30.6.2020 Palvelusopimuksen / Palvelusopimukset takaisin.

Palvelusopimushakemus

Yritys
Toiminimi
Yksityishenkilö

Täytä tiedot huolellisesti, saatuamme hakemuksen lähetämme sinulle laskun Palvelusopimuksesta tai Palvelusopimuksista. Vain maksetut hakemukset huomioidaan FROGNE ajonvälitys- ja maksuliikenne järjestelmän asennus järjestyksessä.

Miksi Helsingin taksi valitsi frogne ajonvälitys- ja maksuliikenne järjestelmän? 

Frogne-ajonvalitys- ja maksuliikennejärjestelmää käyttää pohjoismaissa yli 24000 taksia, esimerkiksi poimittu muutama yhtiö:

 • Sverige Taxi (Ruotsi)
 • ITF (Norja)
 • Cabonline
 • Kymenlaakson Taksi
 • Lähitaksi
 • Keskustaksi